20.2.13

Nieuwe website waar je nou echt niet blij van wordt....

Gisteravond attendeerde iemand ons op een nieuwe website. Een trieste website. Een website van christenen die menen dat ze de taak hebben andere mensen te waarschuwen. Oké, is ook belangrijk, dat we waakzaam blijven. Natuurlijk. Maar deze website is zo triest... Alleen maar negatief. Er gaat helemaal niets positiefs van uit.... Ik vind het zo jammer dat mensen daar hun tijd, geld en energie aan verspillen.

Er zijn geen namen te vinden van de beheerders van de website, dus wat doe je dan? Je begint te raden en ja, we hebben toch al minstens drie koppels kunnen 'ontmaskeren'. Kwestie van 'stokpaardjes' en 'events' en 'sprekers' enz. even te ontleden.... Jammer dat zij zich nu met dit soort dingen bezig houden. Gezonde Vlaamse organisaties de grond in boren. Toffe activiteiten de grond in boren. Met een waarschuwend vingertje staan wijzen naar mensen die TENMINSTE NOG WAT DOEN!!!

Er worden zelfs namen van mensen genoemd :(

Wel laf eigenlijk, om dit anoniem te doen. Toch?

Ha, en je denkt dat ik nu die website ga noemen? No way! Geen reclame voor dit negatieve!

Dan maak ik liever reclame voor een website van jonge, positieve, actieve, christenen! Neem maar eens een kijkje op Breeze.be, daar word je tenminste vrolijk van en daar word je door opgebouwd en niet afgebroken!


Geen opmerkingen: